Vuoden -38 hirsitalo ja pihapiiri. Perinnerakentamista, talon kunnostusta vanhaa kunnioittaen. Inspiraatioita, entisöintiä, näpertelyä.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ennen oli ennen ja nyt on nyt (osa1)

Nyt kun elämä tuntuu polkevan paikallaan - ei ole intoa eikä voimia rakentaa, vasarat ja työkalut on hukassa ja maalipensselitkin kuivuneet koppuroiksi ja koko tämä mökkirähjä tuntuu ahdistavalta- nyt on aika katsoa taakse ja huomata mitä kaikkea ollaan saatu aikaiseksi. Se intohimo ja innostus, minkä vallassa täällä on touhuttu, on jäänyt tänä talvena murheiden ja taakkojen alle puristuksiin, mutta vanhoja kuvia katsellessani huomaan, että se puristus taitaa alkaa pikkuhiljaa hellittää; minun tekee mieli tarttua pensseliin!
Tein pari ennen-ja-nyt-kollaasia, tässä vaan ulkopuolelta ja keittiöstä.Myöhemmin, kunhan saa kodinhoitohuoneen kuvauskuntoon, voisin ehkä esitellä senkin.
Ylärivissä kevät 2011, alarivissä kevät 2012

Talvi 2013
Keittiö ennen remontin aloitusta keväällä 2011  ja purkua kesällä 2011

Keittiö syksyllä 2012
Paljon on vielä keskeneräistä, mutta se että ollaan kovasti tehty töitä, on kyllä tuottanut tulostakin. Ainakin kuvista näyttää siltä...

5 kommenttia:

 1. Onne ollu reippaita! :) Saahaanko me ens kesänä tulla kattomaan teijän Kanalaa? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitti vaan! Tervetuloa kyläilemään kesällä !

   Poista
 2. no on todellaki tuottanu.Kummia ihmisiä oisitta jos tuo tahti vaan jatkus ja jatkus...eikö se niin mene, että sama aika mikä on menny siihen spurttiin niin menee palautumiseen siitä?(kysyy hellurei)

  VastaaPoista
 3. No ei oo tosiaan uurastus menny hukkaan! Kodikkaan näköistä. Meki pyyhälletään heti kesäloman alussa kylään. Varmasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Teretulemas, kesäloman eka viikonloppuna meillä juhlitaan... ;)

   Poista