Vuoden -38 hirsitalo ja pihapiiri. Perinnerakentamista, talon kunnostusta vanhaa kunnioittaen. Inspiraatioita, entisöintiä, näpertelyä.

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kesälomaa...

Kesä ja lomailijat, tervetuloa. Järjestämme maksuttomia työleirejä. Palkkiona hyvä mieli ja tyytyväinen  emäntä ja isäntä. Emppu ja Jontte piipahtivat pari päivää, suurimman osan ajasta Jontte heilui tontilla kaivurin kanssa. Salaojat saatiin vihdoin umpeen ja patolevyt paikoilleen seinän vierustoille. Ylimääräiset maakasat on tasattu ja pihaliittymä tehty kestäväksi. Kanalan päädystä lähti pari puuta ja siihen kaivettiin kuoppaa pihasaunan perustuksia ajatellen. Odotusten mukaisesti siitä paljastui kallio varsin pinnasta mitä joutunee jonkin verran louhimaan....
 
 
Kaivurihommia valvoi  virallisen näköinen mies
 Suurkiitokset Jontte, mihin olisimmekaan joutuneet ilman sinua!

 Tällä viikolla vielä:

Kuisti ja kodinhoitohuone pääosin villotettu (kiitos Sepi) ja ilmastointiputket asennettu. Kuistin seinät paneloitu.Keittiön katto maalattu kahteen kertaan.1 kommentti:

  1. Kiitos vielä viimeisestä. Mukava oli työleiri, moottoripyöräilyä saaristossa ja muumimaailmailua lasten kans. Niistä riittää muistettava taas pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista