Vuoden -38 hirsitalo ja pihapiiri. Perinnerakentamista, talon kunnostusta vanhaa kunnioittaen. Inspiraatioita, entisöintiä, näpertelyä.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kiviportaat

Traktorin, parin rautakangen ja kahden miehen voimalla saatiin taloon arvoisensa portaat. Lastauslava oli portaana ihan toimiva, muttei siitä mitään iloa ollu. Tässon sentään ihan oma paikkansa kukkasille; nyt krysanteemikauppaan mars, missä mainostettiinkaan että sais kaksi kappaletta kympillä? Ostaisko viininpunaiset vai oranssit...6 kommenttia:

 1. No voi vitsit että on HIENOT! Kyllä mä tiesin, että niistä kiven möhkäleistä hienot portaat saa, mutta että NUIN hienot! :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Määki tykkään, vaikka kovasti epäilin kuinka ne möhkäleet tuohon saadaan siirrettyä... Aikamoisen ähinän ja miehekkäitten karjahtelujen kera ne on nyt siinä, eikä siihen mennyt kuin yksi ilta... ;)

  VastaaPoista
 3. On tuosta kyllä saatu kivan näkönen tuosta teijän talosta. Ihanat nuo ikkunta puitteineene ja hyvän värinen tuo ovi. ja nuo portaat,on kyllä sievä pikku tupa teillä nyt!
  (hellurei)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja päivä päivältä entistä rakkaampi...

   Poista
 4. Vau, hienot on portaat. Ja raavaita miehiä talossa kun kivenmöhkäleet nyt tuossa nuin nätisti näpöttää!! Minkä värisiin krysanteemeihin päädyit? -K-

  VastaaPoista
 5. upeet persoonalliset portaat,ei löy'y juur toisia samalaisia....viininpunasilla meet,passaa oven kanssa yhteen

  VastaaPoista