Vuoden -38 hirsitalo ja pihapiiri. Perinnerakentamista, talon kunnostusta vanhaa kunnioittaen. Inspiraatioita, entisöintiä, näpertelyä.

lauantai 18. elokuuta 2012

Kylppäri valmistumaisillaan

Tänään tuli viikko täyteen asustelua täällä -ilman suihkua ja sisävessaa- ja hengissä ollaan. Kellarissa on kuitenki sentään ihan oikea vessanpönttö ja sisälle tulee hanasta lämmintä vettä. Pauli on rehkinyt  pitkää päivää kylpyhuoneen kimpussa.  Kosteuseristeet siveltiin viime viikonloppuna ja keskiviikkona Erkka tuli kaveriksi seinien laatoitukseen. Suuri kiitos avusta!


Lattian laatoitus hiukan jännitti etukäteen, koska kuusikulmaisen laatan liimaaminen tuntui ajatuksena niin monimutkaiselta. Hienosti ne kuitenkin sinne asettuivat paikalleen. Laatoitus aloitettiin jonkun neuvon vastaisesti lattiakaivosta - onneksi- ja kaivon ympäryksestä tuli siisti ja symmetrinen.


Saumausta vaille valmis. Kohta päästään oman kodin suihkuun ja sisävessaan. Arjen iloja!

9 kommenttia:

 1. Hei,

  Onko nua lattialaatat Pukkilan? Ootko ollut tyytyväinen niihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Erika! Kyllä vain kaikki laatat on pukkilan, kuusikulmaiset tilattiin ihan 'listahinnalla' , muut ostettiin pukkilan pihapäiviltä pilkkahintaan. Ja kyllä ollaan oltu tyytyväisiä!

   Poista
 2. Moikka onko nämä sitä lasittamatonta klinkkeriä, vai pienempää lasitettua? Meillä sama laatta mietinnässä :)

  VastaaPoista
 3. moi. mikä on laatan väri? minkä värisen saumaksen laitoitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on grafiitinharmaa, en tiedä koodeja. Saumaus on samaa väriä, ehkä aavistuksen tummempi.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Entä lattiakaivo? Sopii hienosti lattiaan. Mistä hommasitte tuon ritilän? Onko metallia?

  VastaaPoista
 5. Lattiakaivon ritilä on emaloitua valurautaa, löytöjä purkukuntoisesta talosta 😉

  VastaaPoista
 6. Hei, tuossa viimeisessä kuvassa, onko nuo laatat viistottu reunoista laittiakaivon ympärillä, vai näyttääkö vain siltä? Jos on niin miten tuo tehtii? Entä millainen/mikä malli itse lattiakaivo on, kun saitte vanhan purkutalo ritilän siihen mahtumaan? Olen etsinyt pyöreää kaivon kantta laattalattialle mutta ei ole löytynyt. Jos mahdollista niin kiinnostaisi tietää miten teitte :)

  VastaaPoista